AGGER FISKEBIL SPONSOR AF MIDDAGEN DEN 17. NOVEMBER 2007

Post 29 of 32

Af May-Britt Hasager

Lørdag den 17. november sponsorerede Agger Fiskebil farsen og Ninna og Anni fra Doverodde opskrift og tid på Danmarks bedste fiskefrikadeller. TUSIND TAKfor det.

Denne lørdag var der igen stor aktivitet i BYSF, og 30 sultne mennesker blev bespist denne lørdag. Vita havde fået Agger Fiskebil til at sponsorere farsen til dagens menu – DANMARKS BEDSTE FISKEFRIKADELLER. Disse laves nemlig af Ninna Laursen og Anni Christensen fra Doverodde. Vita havde spurgt om hun kunne få opskriften, og de havde “desværre” sagt ja. Vita havde forventet det var en statshemlighed som ikke blev udleveret., men det var det ikke. Vita fortalte Ninna og Anni, at hun havde håbet, de ikke ville udlevere opskriften, så hun kunne bede dem om at lave fiskefrikadellerne. Men selvfølgelig ville de også deltage i færdiggørelsen af BYSF, og mødte op lørdag formiddag til fiskefriladellestegning.

Det er et dejligt syn at køre ad hovedvejen og se hvordan alt tager form i BYSF nu. Der er nu stor aktivitet udendørs, og det forandrer helheden i positiv retning, at der er kommet stabilgrus i indkørsel og på pakeringsplads, fliserne rundt ved hallen er lagt, ja der er sågar kommet udendørs udsmykning i form af to kæmpe juletræer. Juletræerne har Betina Bang fået fat i – ganske vederlagsfrit. Det kommer helt sikkert til at se godt ud, når Betina har fået monteret et par kilometer lyskæde på træerne.

Indendørs er der også stor aktivitet. Alle faggrupper arbejder på højtryk.. Nu kan man rigtig fornemme hvor helt fantastisk dejlig en hal vi får. Jeg sidder her og tænker på, hvordan jeg kan beskrive, hvor flot og fantastisk det er, men må melde pas. Det kan ikke beskrives – det skal opleves – SÅ KOM OG SE. Der er rig mulighed for at se, hvor godt det går, for der arbejdes i hallen hver aften fra og med mandag den 19. november.

Rengøringen tager vi fat på fra og med 4. december.

Lørdag den 8. december er vi klar til Åbent Hus, Indvielse og Indvielsesfest om aftenen. HUSK at købe billetter hos Hans Grønkjær eller Boddum-Ydby Sparekasse

May-Britt Hasager

00010002

Menu