DANSKE BANK PÅ BESØG I BODDUM-YDBY SKYTTE- OG FRITIDSCENTER

Post 30 of 32

Af May-Britt Hasager

Lørdag den 13. oktober 2007 havde Boddum-Ydby Skytte og Fritidscenter besøg af Danske Bank, som havde sponsoreret forplejningen denne dag.

Jeg havde fået æren af at servere formiddagskaffen kl. 09.00 denne dag, og var mødt op fra morgenen så formiddagskaffen kunne stå klar på bordet kl. 09.00 sharp. Kl. 09.10 var der ingen dukket op, så jeg gik fra skolekøkkenet mod hallen, for at fortælle min mening om deres præcise måltider.

Allerede i skolegården kunne jeg høre en meget irriterende bip-lyd. Da jeg nåede ind i hallen stod der en kødrand af mænd rundt om byggeliften og 3 – 4 meter oppe i byggeliften stod Hanne Bang Larsen og kiggede ned på de kloge mænd. Hanne havde været i gang med at male ovenlysvinduerne. Men uanset hvor meget de trykkede på knapper rokkede liften sig ikke ud af stedet. Men bippe kunne den. Der blev ringet til diverse elektrikere, for at få gode råd. Men ned ville liften ikke. En for kort stige blev fundet, og fire mænd holdt den mod byggeliftens arm, så Hanne kunne sno sig ud af kurven, stå på en miniafsats på liften og gå ned af stigen. Halsbrækkende så det ud. Hanne så ud som om hun var fuldstændig upåvirket af situationen – sej kvinde – og så fik vi formiddagskaffen.

Allerede kl. 10.00 mødte den først mand fra Danske Bank i skolekøkkenet, med kasser med mad i. Senere kom der 3 mere med kasser med mad. Altså i alt 4 mand. De fik lige tid til en rundvisning i hallen inden de gik i gang med de kolonariske eksperimenter. De var sågar iklædt kokkehuer og forklæder. Så jeg listede lige så stille af.

Jeg havde ellers fri resten af dagen, men brugte som undskyldning, at jeg skulle tømme opvaskemaskinen, så jeg mødte op igen kl. 12.00. Og sikke et tag selv bord Danske Bank havde lavet. Der var sild og karrysalat, tun m/tilbehør, pålægsfad m/tilbehør, varm leverpostej med alt det gode, mørbradbøffer i fad, 3 slags ost, chokolade og kaffe. Lækkert.

Svend fra Doverodde var glad for, han var blevet og ikke som planlagt taget hjem til middag. Han skulle bare have været hjemme ved køkkenbordet med sin rundtenom med rosiner. Lotte og Lise syntes også de havde valgt den rigtige dag at rydde op. ALLE syntes det var et meget fint traktement, som de gerne vil sige Danske Bank TAK for.

Endnu en god dag på byggepladsen Boddum-Ydby Skytte- og Fritidscenter.

May-Britt Hasager

00010002000300040005

Menu