PRESSEMEDDELELSE VEDRØRENDE INDVIELSEN.

Post 28 of 32

Af Trine Grud

Indvielse af Boddum-Ydby Skytte og Fritidscenter.

Der var engang, for snart 10 år siden, at en idé kom op, om at bygge en hal i Boddum-Ydby.
Idéen blev dengang blot til “rysten på hovedet” og snakken om, at det, kan da ikke lade sig gøre….
Men så en dag var der flere der fik øjnene op for, at det var en god ide!
Der blev nedsat et udvalg til at arbejde videre med projektet. De skulle finde ud af om det overhovedet kunne lade sig gøre – så lille et sted….

Flere projekter kom på tegnebrættet inden det endelige forslag om at lave en ¾ hal med bl.a. en springgrav, et fælles opholdsrum og en skydebane blev vedtaget. Et projekt der viste sig kun, kunne blive en realitet, med en kæmpe indsats og opbakning fra lokalbefolkningen.
Det første spadestik blev taget den 9. december 2006. Et stort projekt for lokalområdet var begyndt.
Og nu, blot et år efter, står vi med det færdige resultat: Boddum-Ydby Skytte og Fritidscenter. Et center, som vil blive til gavn og glæde for HELE egnens befolkning.

Lørdag den 8. december 2007 er der Officiel indvielse ogprogrammet for dagen er ved at være på plads.

Dagen starter med åbent hus fra kl. 9:00 – 12:00. Her vil der være mulighed for at se og afprøve de nye faciliteter. Så skulle du have lyst til fx at prøve at skyde, spille badminton eller springe en tur ud i springgraven, så er muligheden denne dag åben for alle. Der vil naturligvis være instruktører tilstede både ved skydebanen og ved redskaberne i hallen.

Kl. 13:00 er der officiel indvielsemed velkomst ved formand Frank Odgaard-Jensen. Herefter vil Borgmester Erik Hove Olesen holde den officielle indvielsestale, efterfulgt af øvrige taler. Der vil være et indslag fra eleverne på Boddum-Ydby Friskole og demonstration af springgraven ved et hold dygtige springgymnaster. Til sidst vil der blive afholdt en skydekonkurrence imellem 8 deltagere, hvor bl.a. Borgmesteren, en repræsentant fra DDS, formanden for BYSF og formanden for DDS Thy/Mors vil dyste. Alt dette “krydret” med jazz musik fra Thy Big Band.

Dagen slutter med indvielsesfest fra kl.19:00-02:00, for alle interesserede børn og voksne. Maden leveres fra Restaurant Købmandsgården, Doverodde og består af et lækkert buffetbord, med noget for enhver smag. Hertil kan der købes drikkevarer til moderate priser. Musikken leveres af duoen BAHAMAS – Mads Anderskouv på guitar og Bjarne Hedegaard på keyboard. En meget alsidigt duo med numre for enhver smag. De helt nye – og de gode, gamle hits fra 50-erne, 60’erne, 70’erne. Også numre fra Kim Larsen, Bamses Venner, Shubidua og Lars Lilholt er på repertoiret.

Billetter til festen (voksne kr. 100,-/børn kr. 50,- ) skal forudbestilles, og afhentes hos Købmand Hans Grønkjær eller i Boddum-Ydby Sparekasse – der vil ikkeblive solgt billetter på dagen. Skulle du have glemt og melde dig til, så skynd dig og fat telefonen og ring til enten Trine Grud 97956266 eller Betina Bang 97953450.

Jeg vil slutte denne omtale, med det sidste vers af en sang, skrevet til indvielsesfesten den 8. december 2007: (mel.: Katinka, Katinka..)

I dag kan vi være lidt stolte og kry,
af hvad vi nu her har præsteret.
Det største der hidtil er sket for vor by,
har alle vel her imponeret.
Hvad ikke ku’ gøres, vi gjorde med stil,
det viser, hvad sammenhold kan føre til.
Vi viste for alle: Vi kan hvad vi vil.
Tillykke og stort TAK for hallen.

Vi ses den 8. december 2007.

Festudvalget.

409

Menu