Thy Harmonikatræf (2)

25. marts 2023

Om Thy Harmonikatræf

Efter et par Covid-19 aflysninger, tror og håber vi på, at mange trænger til en glad aften med godt musik (danse), og at det skal være i år 2023.

Nu tror vi på, at Thy Harmonikatræf kan afvikles i 2023, og der vil alle sejl blive sat til, med hensyn til såvel musik, som pyntning i Hallen, med fine duge og servietter, og naturligvis porcelæns tallerkner og rigtige glas, og dertil de fine friske Corona fri forårsblomster, jo – der er igen lagt op til Thy Harmonikatræf.

Hurup Slagternes er fortsat garant for den gode mad – det sammen med venlige hjælpere gør, at alle får mad på tallerkenen i en lind strøm, og barens folk er jo som altid i ”god form”.

Programmet med harmonika musik i rigtig mange forskellige genre, og udtryk, – jooo der er noget for enhver smag, og det er jo et af hovedformålene. 

I noderne spørger man ikke til, om man er franskmand, russer eller tysker, noder er det internationale spillesprog, og det kan Corona ikke lave om på.

Musik skaber glæde, og det er uanset hvilket niveau man spiller på, eller om man bare lytter til musikken – musikken den kan noget.

Idemanden bag Thy Harmonikatræf er Ib Kærgaard, der jo er kendt i det musikalske Danmark som trommeslager (nu i Det Grå Guld-Sydthy), lydmand og producent af Cd musik.

Når man så i Ydby har Boddum-Ydby Skytte- & Fritidscenter – et kultur – og fritidscenter, der i høj grad drives af personer, der har fællesskabet og livsglæden kær – ja så gror de frø der bliver sået.

”Samspillet” er af væsentlig betydning, og samspillet med Boddum Ydby Skytte & Fritidscenter fungerer supergodt. De to uopslidelige ildsjæle fra Boddum-Ydby Skytte- & Fritidscenter, nemlig Svend Hansen og Jørgen Stefansen, fik hurtigt koblet et godt hold på ”benene”.

På ”holdet” fra DET GRÅ GULD er: Kasserer Bjarne Nielsen, tilmelding og ”billet og pladsreservation” er nu lagt i hænderne på Britta Nielsen, tlf. 20330695 og Ellinor Grud tlf. 30136309, idemanden Ib Kærgaard, står for at finde og koordinerer de tilmeldte orkestre, lyd m.v., og Leo Bjørnskov står for PR. De resterende fra Det Grå Guld samt deres mager, har alle roller, der er tilknyttet Thy Harmonikatræf.

I 2019 var der igen total udsolgt, og vi håber og tror på samme i 2023.
Vel mødt.
”Man ta’r ikke skade af at ha’ det godt – det har man rigtig godt af”.

Talsmand/formand
Leo Bjørnskov
Proudly powered by Word
Ok